top of page

Over mij

Wie ben ik...

Deze vraag houdt mij al sinds jonge leeftijd bezig en kon ik heel onrustig van worden. Inmiddels weet ik, ik ben continu in ontwikkeling, en streef ernaar vanuit liefde voor mezelf en in verbinding met mezelf en de ander te leven en genieten van het leven.

Naast mijn baan op HR gebied heb ik altijd verschillende opleidingen en cursussen op gebied van persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Onder andere reiki, verschillende massagetechnieken, vrouwengroepen, workshops en sessies rondom het vrouw zijn en (familie)opstellingen /het nieuwe opstellen. 

Ik loop zoals ieder ander een pad, mijn unieke pad. Hierin kwam ik obstakels tegen op gebieden als ziekte oa kanker en burnout, vertrouwen, angsten, schaamte, grenzen aangeven, balans in werk en privé, gevoeligheid, kwetsbaarheid, mezelf uiten, vrouw zijn, sensualiteit en in vrijheid leven.

Door deze obstakels aan te kijken en aan te gaan, kwam er ruimte, meer ruimte voor mij en mijn zijn. Mijn zijn echt belichamen. Door regelmatig stil te staan, te mediteren, massages geven en ontvangen, wandelen in de natuur, lichamelijke beweging en opstellingen zorgen ervoor dat ik meer in balans ben, (dichter)bij en in verbinding met mezelf. En daardoor uiteindelijk ook met de ander.

Zo vind ieder zijn weg.. en ik hoop een stukje met je mee te mogen lopen zodat jij weer balans in jouw leven kan vinden en vanuit jouw bron van liefde weer te kunnen leven. Vanuit vertrouwen in jezelf, vrij van alle oordeel, meer regie en je verlangens kunnen leven. Voluit kunnen genieten van het leven.

DSC_6498 (1).JPG

Zit je veel in je hoofd maar zou je graag meer vertrouwen willen en de juiste keuzes voor jou maken...  in balans zijn... in contact met je gevoel, lijf en leven naar jouw verlangens.... 

DSC_6438 (2).JPG

Embrace

Embrace staat voor mij voor het omarmen van heel je zijn..

 

Het omarmen van mijn eigen lijf, met alles wat er is, was voor mij het begin. In het begin was ik nog vooral bezig met energiewerk, massages en bewustwording. Later kwamen ook emoties, pijnen en trauma’s aan bod.

Het is belangrijk om in contact te zijn met je lichaam.. met alles wat daar zo mooi in verborgen zit.

Door middel van massage kwam ik meer en meer in contact met mijn lichaam, de blokkades en wat deze mij te vertellen hadden. Samen met het nieuwe opstellen, die ook het lichaam, het voelen wat daar is als ingang gebruikt.
Hiermee voel ik dat mijn missie helder is.

 

Het contact met het lichaam, het omarmen, doorvoelen en daarna met nieuwe energie weer kunnen gaan staan. Helemaal staan voor wie jij bent, en volledig in je kracht en liefde..

De weg van je hoofd, naar je hart en je bekken… vanuit je buik, je intuïtie voelen en kunnen zijn bij jouw verlangen en diep in jezelf. Diepe verbinding met jezelf voelen en vanuit daar de verbinding met de ander aan kunnen gaan, zonder jezelf te verliezen.

Ik voel heel sterk dat ik andere vrouwen mag helpen/ondersteunen in hun proces, om hun vrouwelijkheid met alles wat daar bij hoort te omarmen. Om echt te leven in vrijheid, vrij van oude patronen, gedachten en overtuigingen van jezelf, je familie en de maatschappij.

bottom of page