top of page
workshop.jpg

 

Het nieuwe opstellen

 

Het nieuwe opstellen is een methode om inzicht te krijgen in jouw vraag. Het is een snelle manier om naar je onbewuste te gaan, en daar patronen en blokkades aan te kijken.

Vaak 'weten' we dingen wel, beredeneert vanuit ons hoofd, maar dat wil nog niet zeggen dat je het echt voelt, of bij dat gevoel kan. En dus echt iets met dat gevoel kan doen.

 

Het doen van opstellingen geeft inzichten. Je doorleeft gevoelens op een manier waarbij het echt een plek krijgt en je niet meer zo zal triggeren. Je komt dichter bij jezelf te staan, en zult steeds meer voelen dat er ruimte is voor jou, en je de keuzes kan maken die bij jouw passen.

Bij jouw Zijn. 

 

Want soms.

Soms weet je het even niet meer. Je hoofd en je hart liggen mijlenver uit elkaar en wat moet je nu doen? Hoe vind je jezelf weer terug. Terug uit deze stand, stand van niet meer kunnen handelen. Vastzitten in je hoofd of juist pijn in je lijf, een burnout, vermoeidheid. Voor iedereen ziet dat er anders uit.

Vraag je jezelf wel eens af, wat jij echt wil? Weet jij wat je echt diep van binnen wil?
Niet jouw partner, jouw ouders, jouw baas, jouw vrienden, jouw buren, de maatschappij, jouw verantwoordelijkheid die je hebt of je eigen oordeel. maar jij.

En durf je daar naar te handelen of zit daar nog wat tussen. Welke angst of patroon zit daar nog tussen. Want waar komt dat sterke oordeel, die angst of patroon nou vandaan, of nog beter gezegd hoe kom je daar van af. Het is al fijn je ervan bewust te zijn dat je een keuze hebt. Voelen dat je een keuze hebt. En kiezen voor wat jij echt diep van binnen wilt. op zielsniveau.

Jouw eigen pad bewandelen..

Vrij en vol vertrouwen.

 

Samen ga ik met je kijken, weer verbinding maken met jezelf en je los maken van oude systemen, patronen, blokkades en angsten. Dit kan met je verleden te maken hebben, maar ook met familielijnen, vorige levens. Niet belangrijk wat het is. Wel dat het doorvoelt en doorleeft wordt en het een plek krijgt. Een plek, want het hoort allemaal bij jou maar je bent dan vrij van de verstrikking, het hoeft je dan niet steeds weer zo te triggeren en uit balans te halen.
 

In een intake/eerste gesprek bespreken we jouw thema's, waar loop je tegen aan. We gaan dan meteen een opstelling doen, zodat je kan ervaren wat het met je doet. We starten met wat er op dat moment het meeste speelt en in de weg staat van jouw verlangen. Hierna kun je kiezen voor een traject met meerdere opstellingen, of opstellingen in combinatie een workshop of supsessie. In de periode april tot en met september bied ik ook supsessies (standup paddling) aan, deze kun je ook combineren in jouw proces naar meer verbinding met jezelf en regie over jouw leven.
 

Meer kunnen leven vanuit liefde en vertrouwen hebben in het leven. 

bottom of page