top of page

Een sessie bij Femke is er een die je niet snel zult vergeten. Met haar grote intuitieve vermogen, haar feilloze talent om in te voelen, snel 'spot on' is en haar liefdevolle aanwezigheid waardoor je direct op je gemak voelt, maken het tot een bijzondere ervaring.

Diepgaand, betrokken, reflectief, humorvol en licht. Zeker een aanrader! 
Bionda

Het was heel fijn om Femke als begeleidster te hebben bij een 2daagse familieopstellingen.
Ze straalt rust en aanwezigheid uit. Ze geeft handvatten als je daarom vraagt en weet het proces het werk te laten doen en de ruimte te geven.
Ze ziet heel goed wat er gebeurd en dit lijkt haar geen enkele moeite te kosten. 
Fijn om iemand te zien die bezig is met waar ze goed in is. Ik ervaarde haar als een steun in het proces.

Ik heb een workshop gevolgd bij Femke. Het was soms confronterend maar zo ontzettend waardevol. Het heeft voor nieuwe inzichten gezorgd en de vinger op de 'zere plek' gelegd, waardoor er ruimte is ontstaan.
Femke is intuitief sterk, doortastend, open en weet je direct op je gemak te stellen. Het voelt als een warm bad.

Ik vond het een geweldige ervaring! Ik stond er echt sceptisch tegenover, omdat ik me er ook niks bij kon voorstellen. Femke stelt je echt op je gemak, je voelt je veilig. Het is heel moeilijk uit te leggen wat je ervaart, je moet het echt zelf meemaken. Dus bij deze nogmaals bedankt Femke en tot de volgende keer.
Angela

Een sessie bij Femke voelt net als een warm bad, vertrouwt en veilig om even helemaal in weg te zakken. Ook al haalt het bepaalde dingen naar boven, Femke is er om je hier in te ondersteunen en dat doet ze super. Dit door haar kennis maar vooral ook haar inlevingsvermogen en talent om te voelen wat jij op dat moment nodig hebt. Het heeft mij ontzettend vooruit geholpen dus zeker een aanrader.
Pleun

De sfeer was verwarmend, liefdevol en sereen. Mijn ervaring in de workshop was intens en soms ook wel confronterend, hierdoor heb ik er veel aan gehad. Ik ging moe en voldaan naar huis. Ik voelde me vrij en dankbaar.
Wat fijn dat er mensen zijn als Femke die op deze manier je weer in je kracht en liefde brengen.

De sessies bij Femke hebben voor mij het verschil gemaakt. Zij heeft me, in een moeilijke periode in mijn leven, weer in contact gebracht met mijn gevoel. En dat heeft mijn (zelf)vertrouwen versterkt. En dat geeft me, tot op de dag van vandaag een stabiele, krachtige basis in het leven. En hier ben ik haar ongelofelijk dankbaar voor.
Karine 

Femke werkt vanuit haar hart, stelt doelgerichte vragen. Ik voelde mij in de workshop gelijk welkom, op mijn gemak en veilig. De liefdevolle intensie waarmee zij werkt, maakt dat ik op zielsniveau heb kunnen helen. Door haar doortastende manier van werken voel ik me meer in balans en meer mezelf. Er is veel  opgeruimd en getransforneerd en dat is zo voelbaar.
 

Dankbaarheid is het woord dat in mij naar boven komt.  Het bijzondere was dat ze al eerder dan ik voelde waar de blokkade zat en ook wie er opgesteld kon worden. Het was echt magisch wat er gebeurde en kreeg zoveel liefde  terug van de mensen die we opstelde.
Femke stelt je gerust en je voelt je veilig bij haar. Het stelde mij gerust dat ze met je meevoelt, want ik vond het best spannend een opstelling doen.
Elly

Liefde

Verbinding

(Zelf)Vertrouwen

Veilig

Kracht

Spanning

Diepgang

Gevoel

bottom of page